Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Marsit

 
 • Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Gruas 8 Marsit
  09 mars @ 08:42

  Dekanja e Fakultetit të Mjekësisë, Prof. Dr. Suzana Manxhuka - Kërliu gjatë konferencës së organizuar për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsin, foli për gratë dhe kontributin e tyre në zhvillimin akademik të UP-së.

   

 

Ceremonia e shënimit të 48 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës

 
 • Ceremonia e shënimit të 48 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës
  22 shkurt @ 08:38

  Ndarja e mirënjohjes “Profesor i dalluar” Prof. Dr. Luljeta Begollit

   

 

Tryezë shkencore për të shënuar Ditën Botërore të Kancerit, 4 Shkurtin me moton “Ne mundemi. Une mundem”

 
 • Tryezë shkencore për të shënuar Ditën Botërore të Kancerit, 4 Shkurtin me moton “Ne mundemi. Une mundem”
  05 shkurt @ 03:15

  Bordi Nacional për Kontroll të Kancerit nën patronatin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Fakultetit të Mjekësisë organizoi një Tryezë shkencore për të shënuar Ditën Botërore të Kancerit, 4 Shkurtin me moton “Ne mundemi/Une mundem”.

   
 

Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

 
 • Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”
  02 shkurt @ 09:45

  Inaugurimi i themelimit të Qendrës për Simulim dhe Zhvillim të Shkathtësive Klinike në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

   

 
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8  >  >|