Photo

Agim Begzati

Profesor i rregullt

Pedodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Afërdita Daka

Profesor i rregullt

Dermatologji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 145 804 ;+381(0)38 500 600 4258 [email protected]
Photo

Arsim Morina

Profesor i rregullt

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 116 720 [email protected]
Photo

Azem Lajçi

Profesor i rregullt

Katedra e lëndeve paramjekesore - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Blerim Kamberi

Profesor i rregullt

Sëmundjet e dhëmbit me endodoncion

+377(0)44 137-344 [email protected]
Photo

Cen Bytyqi

Profesor i rregullt

Ortopedi-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 118 590 [email protected]
Photo

Gloria Staka

Profesor i rregullt

Protetikë stamatologjike-Faklteti i Mjekësisë

+381 38 512221 [email protected]
Photo

Gani Bajraktari

Profesor i rregullt

Mjekësia Interne-Kardiologji-Fakulteti i Mjekësisë

+381 (0) 38 [email protected]
Photo

Hasime Qorraj-Bytyqi

Profesor i rregullt

Farmakologji-Faklteti i Mjekësisë

+386(0)49 118 590 [email protected]
Photo

Hajrije Hundozi-Hysenaj

Profesor i rregullt

Fizioterapi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Kelmend Spahiu

Profesor i rregullt

Oftalmologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 117 587 [email protected]
Photo

Naim Haliti

Profesor i rregullt

Mjekësi Ligjore - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)45 888 088 [email protected]
Photo

Nexhmi Hyseni

Profesor i rregullt

Kirurgji - Fakulteti i Mjekesisë

+ 383 44 126 637 [email protected]
Photo

Qazim Hysenaj

Profesor i rregullt

Otorinolaringologji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 127 591 ; +381 38 500 600 3402 [email protected]
Photo

Ruke Shala-Beqiraj

Profesor i rregullt

Histologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 219-977 [email protected]
Photo

Ragip Shabani

Profesor i rregullt

Anatomi Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 309 030 ; +381 38 500 600 2029 [email protected]
Photo

Suzana Manxhuka-Kërliu

Profesor i rregullt

Anatomi Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+381(0)38 500 600 2020, +381 38 512223 [email protected]
Photo

Sadi Bexheti

Profesor i rregullt

Anatomi

+377(0)44 [email protected]
Photo

Salih Ahmeti

Profesor i rregullt

Sëmundje Infektive-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Shpend Elezi

Profesor i rregullt

Mjekësi Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377((0)44 [email protected]
Photo

Tahire Maloku-Gjergji

Profesor i rregullt

Higjenë - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)49 137 462 [email protected]
Photo

Vjollca Sahatçiu-Meka

Profesor i rregullt

Mjekësi Fizikale me Rehabilitim-Fakulteti i Mjekësisë

+38344256468 [email protected]
Photo

Antigona Hasani

Profesor i asocuar

Anesteziologji me reanimacion-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Afrim Blyta

Profesor i assocuar

Neuropsikiatri-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Dashnor Nebija

Profesor i asocuar

Farmaci - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Faton Morina

Profesor i assocuar

Ortopedi-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Ferit Koçani

Profesor i asocuar

Sëmundje e Dhëmbit-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 164 072 [email protected]
Photo

Gazmend Kaçaniku

Profesor i assocuar

Oftalmologji-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 122 324 [email protected]
Photo

Hatixhe Latifi-Pupovci

Profesor i assocuar

Fiziologji-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Hidajet Paçarizi

Profesor i asocuar

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Ibrahim Rudhani

Profesor i Asocuar

Fakulteti i Mjekesise / Hyrje në mjekësi dhe Mjekësi Interne

+381 38 512221 [email protected]
Photo

Isme Humolli

Profesor i asocuar

Epidemiologji-Faklteti i Mjekësisë

+383(0)44 155 279 [email protected]
Photo

Ilir Tolaj

Profesor i asocuar

Semundje Infektive - Fakulteti i Mjekesise

Photo

Kreshnik Hoti

Profesor i Asocuar

Farmaci

+381/38 512221 [email protected]
Photo

Kujtim Shala

Profesor i assocuar

Protetikë Stamatologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Lidvana Spahiu

Profesor i asocuar

Pediatri - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Lul Raka

Profesor i asocuar

Mikrobiologjisë me Higjienë -Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 368 289 [email protected]
Photo

Meleq Bahtijari

Profesor i Asocuar

Fakulteti i Mjekësisë/ Fizikë mjekësore me Biofizikë

Photo

Merita Koçinaj-Berisha

Profesor i asocuar

Mjekësi Sociale-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 238 136 [email protected]
Photo

Mybera Ferizi

Profesor i assocuar

Dermatologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 238-750 ; +381 (0) 38 500 600 4122 [email protected]
Photo

Nehat Baftiu

Profesor i asocuar

Anesteziologji me reanimacion-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Naser Ramadani

Profesor i assocuar

Epidemiologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 503 526 [email protected]
Photo

Resmije Ademi

Profesor i asocuar

Kirurgji orale (Stomatologji)-Faklteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Ramë Miftari

Profesor i asocuar

Radiologji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Serbeze Kabashi-Muçaj

Profesor i Asocuar

Radiologji me Mjekësi Nukleare-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 257‐554 [email protected]
Photo

Sefedin Muçaj

Profesor i Asocuar

Epidemilogji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Shaip Krasniqi

Profesor i asocuar

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 131 207 [email protected]
Photo

Shemsedin Dreshaj

Profesor i assocuar

Sëmundje Infektive-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Valdete Topçiu

Profesor i asocuar

Biokimi dhe Biokimi Klinike -Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Zylfije Hundozi

Profesor i assocuar

Neuropsikiatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Ardiana Murtezani

Profesor Assistent

Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 220 475 [email protected]
Photo

Arlinda Daka Grapci

Profesor Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Arijana Omani Kalaveshi

Profesor Asistent

Epidemiologji-Faklteti i Mjekësisë

Photo

Albena Reshitaj

Profesor Asistent

Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Aurora Bakalli

Profesor Asistent

Mjekësi Interne-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Argjira Juniku-Shkololli

Profesore Asistent

Fiziologjisë Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Afrim Shabani

Profesor Asistent

Anatomi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Adnan Bozalija

Profesor assistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Armond Daci

Profesor Asistent

Farmakologji -Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Besa Gacaferri Lumezi

Profesor Asistent

Fiziologji me Imunologji - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Brikene Dacaj-Elshani

Profesor Asistent

Gjinekologji me Obstetrikë

Photo

Burim Neziri

Profesor asistent

Fiziologji Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Drita Salihu Zajmi

Profesor Asistent

Mjekesi sociale - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Elton Bahtiri

Profesor Asistent

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44/218-692 [email protected]
Photo

Fatmir Dragidella

Profesor asistent

Sëmundje e gojës-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Fatos Sada

Profesor Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 199 880 [email protected]
Photo

Flamur Blakaj

Profesor Asistent

Mjekesi Ligjore - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Fisnik Kurshumliu

Profesor Asistent

Histologji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)49 279 010 [email protected]
Photo

Kreshnike Dedushi Hoti

Profesor Asistent

Radiologji me Mjekësi Nukleare-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Jeton Shatri

Profesor Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Mentor Sopjani

Profesor Asistent

Biologji me gjenetikë humane-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Miranda Stavileci-Veliu

Profesor Asistent

Semundje e dhëmbit me Endodoncion

Photo

Merita Qorolli

Profesor Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Mergime Prekazi-Loxha

Profesor Asistent

Katedra e Kirurjise Orale dhe Maksillofaciale

+377(0)44 [email protected]
Photo

Mimoza Basholli

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Naim Jerliu

Profesor Asistent

Katedra e Mjekësisë Sociale, Mjekësisë së Punës dhe Mjekësisë Familjare

Photo

Naim Zeka

Profesor Asistent

Klinika e Pediatrisë

Photo

Nexhmedin Shala

Profesor Asistent

Neuropsikiatri - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Naser Salihu

Profesor assistent

Oftalmologji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 177801 [email protected]
Photo

Pranvera Breznica

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Premtim Rashiti

Profesor Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

37744155283 [email protected]
Photo

Rozafa Koliqi

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Sanije Hoxha - Gashi

Profesor Asistent

Katedrën e Mjekësisë sociale me Statistikë mjekësore dhe Informatikë

Photo

Ramadan Sopi

Profesor assistent

Biologji me gjenetikë-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Rina Hoxha

Profesor Asistent

Mjekësi Sociale - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Sebahate Zeqiri

Profesor assistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Shemsedin Sadiku

Profesor asistent

Mjekësi Interne - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 110771 [email protected]
Photo

Teuta Pustina-Krasniqi

Profesor assistent

Protetikë Stamatologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Vlora Ismaili-Jaha

Profesor Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjeksiësë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Vlora Ademi-Ibishi

Profesor Asistent

Gjinekologji me Obstetrikë

377 44 184 766 [email protected]
Photo

Venera Berisha

Profesor Asistent

Mjekësinë Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 117 954 [email protected]
Photo

Valon Krasniqi

Profesor Asistent

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Valbona Beqaj Zhjeqi

Profesor Asistent

Mjekësi sociale me statistikë mjekësore dhe informatikë

+377(0)44 264-704 [email protected]
Photo

Violeta Lokaj-Berisha

Profesor Asistent

Fiziologji me Imunologji - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Violeta Ukmata - Vula

Profesor assistent

Sëmundje e dhëmbit - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Zana Sulejmani-Ibraimi

Profesor Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Zana Baruti-Gafurri

Profesor assistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Atifete Ramosaj Morina

Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Alije Keka-Sylaj

Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

Arsim Haliti

Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Arta Zeka

Asistent

Mjekësisë Sociale - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Arijeta Baruti

Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 120 046 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Arlind Batalli

Asistent

Mjekësinë Interne- Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 162 059 [email protected]
Photo

Besnik Bicaj

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]

Blerim Mehmeti

Asistent

Pedodonci,Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Antigona Gerqari

Asistent

Dermatologji-Fakulteti i Mjekësisë

Emine Ramku

Asistent

Otorinolaringologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 298 244 [email protected]
Photo

Aida Loshaj Shala

Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Floren Kavaja

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 146 227 [email protected]

Halit Maloku

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44161026 [email protected]
Photo

Arjeta Podrimaj-Bytyqi

Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Lulzim Vokrri

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Musli Gashi

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 236 968 [email protected]

Petrit Nuraj

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Afrim Poniku

Asistent

Mjekësinë Interne- Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 388 706 [email protected]
Photo

Nderim Salihaj

Asistent

Ortopedi - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Sabit Sllamniku

Asistent

Ortopedi-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44838839 [email protected]
Photo

Arsim Behramaj

Asistent

Otorinolaringologji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Shemsedin Hasani

Asistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]

Violeta Grajçevci-Uka

Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 263 741 [email protected]
Photo

Agon Mekaj

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 373 545 [email protected]
Photo

Adem Hykolli

Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Albert Jonuzaj

Asistent

Biofizikë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Alma Ferizi-Koçinaj

Asistent

Dermatovenerologjisë-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 157 330 ; +381 (0) 38 500 600 4109 [email protected]

Arbnore Batalli-Këpuska

Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 207 268 [email protected]
Photo

Arbnore Ibrahimaj Gashi

Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Ariana Kelmendi

Asistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Adelina Ismaili

Asistent

Infermieri - Fakulteti i Mjekesisë

Arlinda Maloku-Çeku

Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 110 800 [email protected]
Photo

Artan Ahmeti

Asistent

Mjekësinë Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44130961 +386(0)49130961 [email protected]
Photo

Blerim Myftiu

Asistent

Neuropsikiatri - Fakulteti i Mjekesisë

Besim Xhafa

Asistent i ri

Biofizikë Mjekësore-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]

Blerta Latifi-Xhemajli

Asistent

Pedodonci,Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Blerina Koshi

Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Astrit Hamza

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 385 474 [email protected]
Photo

Driton Vela

Asistent

Fiziologjisë me Imunulogji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Besim Morina

Asistent

Mjekësi Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Edmond Haliti

Asistent

Mjekësinë Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 327 882 [email protected]
Photo

Gentian Hoxha

Asistent

Oftalmologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 188 118 [email protected]
Photo

Blerta Kryeziu

Asistent

Infermieri dhe Mami - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Goneta Gashi

Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Greta Lila-Azizi

Asistent

Mikrobiologjisë me Higjienë-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Ilir Kurtishi

Asistent

Fiziologjisë me Imunulogji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44264 719 [email protected]
Photo

Dafina Bytyqi

Asistent

Fiziologji Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

Denis Raka

Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Iliriana Osmani

Asistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Skender Shabani

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]

Jehona Reçica-Ahmedi

Asistent

Pedodonci,Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Kaltrina Ahmeti-Ajeti

Asistent

Fiziologjisë me Imunulogji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Labinot Shahini

Asistent

Anatomi-patologjike

+377(0)44 398-480 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Leonard Kurti

Asistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Driton Shabani

Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Dardan Hetemi

Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Majlinda Berisha

Asistent i ri

Pediatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 777 883 [email protected]
Photo

Dafinë Ibrahimi-Kaçuri

Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Drilon Zekaj

Asistent

Mjekësi sociale,Mjekësi e punës dhe Mjekësi familjare - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Edon Behluli

Asistent

Kirurgji orale (Stomatologji)-Faklteti i Mjekësisë

Photo

Enis Gllareva

Asistent

Kirurgji Maksillofaciale-Fakulteti i Mjekesisë

Mimoza Ismaili

Asistent

Oftalmologji- Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 157-528 [email protected]
Photo

Enver Fekaj

Asistent

Kirurgji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 279 296 [email protected]
Photo

Elvana Podvorica

Asistent

Infermieri dhe Mami - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Rinë Limani

Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Fahredin Veselaj

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44174627 [email protected]
Photo

Rrezarta Alihajdaraj

Asistent i ri

Mjekësinë Interne- Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 215 225 [email protected]
Photo

Sokol Krasniqi

Asistent

Pedodonci,Ortodonci Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44/450-456 [email protected]

Rrezarta Bajrami

Asistent

Mikrobiologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44/168-994 [email protected]
Photo

Shkelzen Duçi

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 221 984 [email protected]

Shpëtim Salihu

Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjekësisë

+386(0)49-810-345 [email protected]
Photo

Valbona Gashi

Asistent

Fiziologjisë me Imunulogji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Nora Berisha

Asistent

Ortodonci - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Valë Hysenaj

Asistent

Stomatologji - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Nimet Orqusha

Asistent

Katedra e lëndëve paramjekësore-Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Zana Vela

Asistent

Histologjisë me Embriologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Xhevdet Krasniqi

Asistent

Histologjisë me Embriologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Zana Sllamniku

Asistent

Pedodonci-Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Kastriot Meqa

Asistent

Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Laura Leci-Tahiri

Asistent

Kirurgji - Fakulteti i Mjekësisë

tel: +383 44 233 442; +381 38 500 600 3004 [email protected]
Photo

Sadije Namani

Asistent

Semundje Infektive - Fakulteti i Mjekesise

Photo

Leonora Hajrizaj Sejdiu

Asistent

Infermieri dhe Mami - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Merita Hashani

Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 714 305 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Mirlinda Kubati

Asistent

Oftalmologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Mjellma Rexhepi

Asistent

Mjekesi Interne - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Naser Lahu

Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Pranvera Zejnullahu Raçi

Asistent

Gjinekologji - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Qëndresa Beqiraj-Zeqiraj

Asistent

Fiziologji Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Qendresa Zogaj

Asistent

Infermieri - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Rina Prokshi

Asistent

Pedodonci - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Rina Tafarshiku - Sejdiu

Asistent

Mjekësi Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 308 485 [email protected]
Photo

Rifat Brahimaj

Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Rajmonda Nallbani-Komoni

Asistent

Anesteziologji dhe Reanimacion - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Rrahman Ferizi

Asistent

Biologji Mjekësore - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 609 302 [email protected]
Photo

Xhevat Jakupi

Asistent

Mikrobiologjisë me Higjienë -Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Samire Beqaj

Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Vjosa Zejnullahu

Asistent

Gjinekologji me Obstetrike -Fakulteti i Mjekesise

Photo

Vera Kukaj

Asistent

Neuropsikiatri - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Violeta Grajçevci-Uka

Asistent

Pediatri - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Zana Sejfija

Asistent

Kirurgji orale (Stomatologji)-Faklteti i Mjekësisë

Photo

Zgjim Limani

Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

Valdet Uka

Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Valbona Govori

Asistent

Neurologji - Fakulteti i Mjekësisë

Kaltrina Kryeziu

Asistente

Kirurgjise Maksilofaciale

+377(0)44 444 009 [email protected]
Photo

Arbër H.Kutllovci

Asistent

Fiziologji Mjekesore-Fakulteti i Mjekesise

+37744404029 [email protected]