Photo

Aida Loshaj Shala

Asistent

As.Aida Loshaj Shala

Asistent në departamentin e Farmacisë,
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"
Farmacist
Specializant nga lënda e Hulumtimit dhe Kontrollit të Barnave


Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht