Arsim Haliti

Asistent

Mr.Ph.Ass. Arsim Haliti
Asistent në katedren AKB&TF ( Analize dhe kontrollë i barnave & Teknologji Farmaceutike), drejtimi Farmaci
Magjister i Farmacisë në UP.
Fakulteti i Mjekësisë
Universteti i Prishtinës " Hasan Prishtina",

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht