Photo

Blerina Koshi

Asistent

+383(0)44 [email protected]

As.mr.sc Blerina Koshi

Asistent në Katedren "Analize dhe Kontroll i Barnave dhe Teknologji Farmaceutike"
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht