Photo

Blerta Kryeziu

Asistent

Ass. MSc.  Blerta Kryeziu
Asistent ne Departamentin e Infermierisë dhe Mamive
Master i shencave" Edukimi në Kujdesin Shendetesor"
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip


Cv & Publikimet Anglisht