Blerta Latifi-Xhemajli

Asistent

+377(0)44 [email protected]

As.dr. Blerta Latifi – Xhemajli, dr, sci

Asistent në Katedrën e Pedodonci-Ortodonci-KMF-Sëmundje e gojës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës.

Specializant i Pedodonci dhe Stomatologji preventive.

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës.


CV & Publikimet