Fatos Sada

Profesor Asistent

+377(0)44 199 880 [email protected]

Prof.Ass Fatos Sada

Profesor Asistent në Katedren e Anesteziologjisë,

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës

Specialist i Anesteziologjisë dhe Mjekimi Intensiv

Cv & Publikimet