Photo

Kastriot Meqa

Asistent

+383(0)44 [email protected]

Ass.Dr. Sci. Kastriot Meqa

Asistent në Katedrën e Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale
Specialist i Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”


Cv & Publikimet shqip

Cv & Publikimet english