Photo

Nderim Salihaj

Asistent

Ass. Dr. Nderim Salihaj

Asistent i rregullt në Katedrën e Ortopedisë ,
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës"Hasan Prishtina"
Sekretar i Katedrës së Ortopedisë,
Specialist i ortopedisë dhe traumatologjisë osteomuskulare.

Cv & Publikimet shqip

Cv & Publikimet english