Photo

Rajmonda Nallbani-Komoni

Asistent

Ass.Rajmonda Nallbani-Komoni 
Asistent ne Katedren e Anesteziologjise dhe Reanimacionit
Anesteziolog-Reanimator (specializimi ne Anesteziologji me Mjekim Intensiv)
Fakulteti i Mjekesise
Universiteti i Prishtines "Hasan Prishtina

Cv & Publikimet Shqip


Cv & Publikimet Anglisht