Photo

Rina Prokshi

Asistent

Ass.dr. Rina Prokshi
Asistente në Katedrën e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive
Pedodonte ( Specialiste e Pedodoncisë dhe Stomatologjisë Preventive
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina "

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht