Photo

Valbona Zhjeqi

Asistent

+377(0)44 264-704 [email protected]

As.dr. Valbona Zhjeqi, dr. sc
Asistent në Katedren e Mjekësisë sociale me statistikë  mjekësore dhe informatikë, Mjekësisë familjare dhe  Mjekësisë së  punës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës

 

Specialist i Mjekësisë Sociale.


Cv & Publikimet shqip

CV & Publikimet english