Valdet Uka

Asistent

Ass.Dr. Valdet Uka
Asistent në Katedren e Praktikes se Farmacise dhe Kujdesit Farmaceutik
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht