Photo

Vlora Ademi-Ibishi

Asistent

377 44 184 766 [email protected]

Vlora Ademi Ibishi-Gjinekolog & Obstetër
Asistent
Katedra e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës
Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës


Cv & Publikimet