Photo

Zana Sllamniku

Asistent

+377(0)44 [email protected]

As. dr. Zana Sllamniku

Asistent në Katedrën e Pedodonci-Ortodonci-KMF-Sëmundje e gojës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës.

Specialist i Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale


CV & Publikimet