Photo

Ardiana Murtezani

Profesor Assistent

Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 220 475 [email protected]
Photo

Arlinda Daka Grapci

Profesor Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Albena Reshitaj

Profesor Asistent

Ortodonci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Aurora Bakalli

Profesor Asistent

Mjekësi Interne-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Argjira Juniku-Shkololli

Profesore Asistent

Fiziologjisë Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Afrim Shabani

Profesor Asistent

Anatomi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Adnan Bozalija

Profesor assistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Armond Daci

Profesor Asistent

Farmakologji -Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Besa Gacaferri Lumezi

Profesor Asistent

Fiziologji me Imunologji - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Brikene Dacaj-Elshani Dr.Sci.

Profesor Asistent

Gjinekologji me Obstetrikë

Photo

Burim Neziri

Profesor asistent

Fiziologji Patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Elton Bahtiri

Profesor Asistent

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44/218-692 [email protected]
Photo

Fatmir Dragidella

Profesor asistent

Sëmundje e gojës-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Fatos Sada

Profesor Asistent

Kirurgji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 199 880 [email protected]
Photo

Flamur Blakaj

Profesor Asistent

Mjekesi Ligjore - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Fisnik Kurshumliu

Profesor Asistent

Anatomi patologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)49 279 010 ; +381 38 500 600 2051 [email protected]
Photo

Kreshnike Dedushi Hoti

Profesor Asistent

Radiologji me Mjekësi Nukleare-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Jeton Shatri

Profesor Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Miranda Stavileci-Veliu

Profesor Asistent

Semundje e dhëmbit me Endodoncion

Photo

Merita Qorolli

Profesor Asistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Mentor Sopjani

Profesor Asistent

Biologji me gjenetikë humane-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Mergime Prekazi-Loxha

Profesor Asistent

Katedra e Kirurjise Orale dhe Maksillofaciale

+377(0)44 [email protected]

Mimoza Basholli

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Naim Jerliu

Profesor Asistent

Katedra e Mjekësisë Sociale, Mjekësisë së Punës dhe Mjekësisë Familjare

Photo

Naim Zeka

Profesor Asistent

Klinika e Pediatrisë

Photo

Nexhmedin Shala

Profesor Asistent

Neuropsikiatri - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Naser Salihu

Profesor assistent

Oftalmologji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 177801 [email protected]
Photo

Pranvera Breznica

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Premtim Rashiti

Profesor Asistent

Anatomi - Fakulteti i Mjekësisë

37744155283 [email protected]
Photo

Sanije Hoxha - Gashi

Profesor Asistent

Katedrën e Mjekësisë sociale me Statistikë mjekësore dhe Informatikë

Photo

Ramadan Sopi

Profesor assistent

Biologji me gjenetikë-Fakulteti i Mjekësisë

Photo

Rozafa Koliqi

Profesor Asistent

Farmaci-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Rina Hoxha

Profesor Asistent

Mjekësi Sociale - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Sebahate Zeqiri

Profesor assistent

Fizioterapi - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Shemsedin Sadiku

Profesor asistent

Mjekësi Interne - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 110771 [email protected]
Photo

Teuta Pustina-Krasniqi

Profesor assistent

Protetikë Stamatologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Vlora Ademi-Ibishi

Profesor Asistent

Gjinekologji me Obstetrikë

377 44 184 766 [email protected]
Photo

Vlora Ismaili-Jaha

Profesor Asistent

Pediatri-Fakulteti i Mjeksiësë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Venera Berisha

Profesor Asistent

Mjekësinë Interne-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 117 954 [email protected]
Photo

Valon Krasniqi

Profesor Asistent

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 [email protected]
Photo

Valbona Beqaj Zhjeqi

Profesor Asistent

Mjekësi sociale me statistikë mjekësore dhe informatikë

+377(0)44 264-704 [email protected]
Photo

Violeta Lokaj-Berisha

Profesor Asistent

Fiziologji me Imunologji - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Violeta Ukmata - Vula

Profesor assistent

Sëmundje e dhëmbit - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Zana Sulejmani-Ibraimi

Profesor Asistent

Farmaci - Fakulteti i Mjekesisë

Photo

Zana Baruti-Gafurri

Profesor assistent

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]

Rrezarta Bajrami

Asistent

Mikrobiologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44/168-994 [email protected]