Photo

Antigona Hasani

Profesor i asocuar

+383(0) 44 [email protected]

Prof.asoc.Dr Antigona Hasani
Profesor i Asocuar në Katedren e Anesteziologjisë dhe Reanimacionit
Specialiste e Anesteziologjisë, Reanimacionit dhe Mjekimit Intensiv
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht