Photo

Ardiana Murtezani

Profesor Assistent

+377(0)44 220 475 [email protected]

Prof.Ass.dr. Ardiana Murtezani


Profesor Assistent  në Katedren Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim,
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina",
Specialist i Mjekësisë Fizikale dhe Rehabilitimi

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht