Photo

Besa Gacaferri Lumezi

Profesor Asistent

Prof.ass Besa Gacaferri Lumezi
Katedra e Fiziologjisë dhe Imunologjisë
Specializimi: Dermatovenerologji
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip


Cv & Publikimet Anglisht