Photo

Fatmir Dragidella

Profesor asistent

+383(0)44 [email protected]

Prof.ass.dr. Fatmir Dragidella
Profesor Asisitent ne Katedren e Parodontologjise dhe Mjekesise Orale
Specialist Semundjet e Gojes dhe Dhembit
Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Specialist


CV & Publikimet