Photo

Mentor Sopjani

Profesor Asistent

+377(0)44 604 944 [email protected]


Prof. Ass. Dr Mentor Sopjani, Dr.sc.
Profesor asistent për lëndët Biologji me Gjenetikë, Biologji Molekulare dhe Biologji Qelizore

CV & Publikimet Shqip

CV & Publikimet English