Photo

Nehat Baftiu

Profesor i asocuar

+377(0) 44 [email protected]

Prof. asoc Nehat Baftiu MSC,PhD

Profesor i assocuar në lëndën: Anesteziologji me reanimacion,
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"
Anesteziolog dhe Reanimator

CV_Publikimet_shqip

CV_Publikimet_english