Photo

Rina Hoxha

Profesor Asistent

Prof.ass.dr Rina Hoxha

Specialiste e Mjekësisë Sociale,
Katedra e Mjekësisë Sociale, Mjekësi familjare dhe Mjekësi e Punës

Cv & Publikimet shqip

Cv & Publikimet english