Photo

Sanije Hoxha - Gashi

Profesor Asistent

Prof.ass. dr. Sanije Hoxha - Gashi
Profesor asistent në Katedrën e Mjekësisë sociale me Statistikë mjekësore dhe Informatikë, Mjekësisë Familjare dhe Mjekësisë së Punës
Specialiste e Mjekësisë Sociale/ Shendetit Publik
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Cv & Publikimet Shqip


Cv & Publikimet Anglisht