Photo

Valbona Beqaj Zhjeqi

Profesor Asistent

+377(0)44 264-704 [email protected]

Prof.Ass. Valbona Beqaj Zhjeqi
Profesor Asistent në Katedren e Mjekësisë sociale me statistikë  mjekësore dhe informatikë, Mjekësisë familjare dhe  Mjekësisë së  punës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës
Specialist i Mjekësisë Sociale.

Cv & Publikimet shqip

CV & Publikimet english