Photo

Violeta Lokaj-Berisha

Profesor Asistent

Prof.ass. Violeta Lokaj-Berisha
Profesor asistent në Katedrën e Fiziologjisë dhe Imunologjisë
Specialist i Alergologjisë me Imunologji klinike
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”

Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht