Photo

Violeta Ukmata - Vula

Profesor assistent

+383(0) 44 [email protected]

Prof. Ass. Dr. Violeta Vula
Profesor Asistent në Katedren e Sëmundjeve të Dhëmbit me Endodoncion
Specialiste e Sëmundjeve të Dhëmbit dhe Gojës,
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"


CV_Publikimet_shqip

CV_Publikimet_english