Photo

Vlora Ademi-Ibishi

Profesor Asistent

377 44 184 766 [email protected]

Prof.ass.dr.Vlora Ademi Ibishi
Gjinekolog & Obstetër
Katedra e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës
Fakulteti i Mjekësisë,Universiteti i Prishtinës


Cv & Publikimet