Photo

Antigona Hasani

Profesor i asocuar

Anesteziologji me reanimacion-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Afrim Blyta

Profesor i assocuar

Neuropsikiatri-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Dashnor Nebija

Profesor i asocuar

Farmaci - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]

Faton Morina

Profesor i assocuar

Ortopedi-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Ferit Koçani

Profesor i asocuar

Sëmundje e Dhëmbit-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 164 072 [email protected]
Photo

Gazmend Kaçaniku

Profesor i assocuar

Oftalmologji-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 122 324 [email protected]
Photo

Hatixhe Latifi-Pupovci

Profesor i assocuar

Fiziologji-Faklteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Hidajet Paçarizi

Profesor i asocuar

Biokimi-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Ibrahim Rudhani

Profesor i Asocuar

Fakulteti i Mjekesise / Hyrje në mjekësi dhe Mjekësi Interne

+381 38 512221 [email protected]
Photo

Isme Humolli

Profesor i asocuar

Epidemiologji-Faklteti i Mjekësisë

+383(0)44 155 279 [email protected]
Photo

Kreshnik Hoti

Profesor i Asocuar

Farmaci

+381/38 512221 [email protected]
Photo

Kujtim Shala

Profesor i assocuar

Protetikë Stamatologjike-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Lidvana Spahiu

Profesor i asocuar

Pediatri - Fakulteti i Mjekësisë

+383(0) 44 [email protected]
Photo

Lul Raka

Profesor i asocuar

Mikrobiologji,Mjekësisë sociale -Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 368 289 [email protected]
Photo

Meleq Bahtijari

Profesor i Asocuar

Fakulteti i Mjekësisë/ Fizikë mjekësore me Biofizikë

Photo

Merita Koçinaj-Berisha

Profesor i asocuar

Mjekësi Sociale-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 238 136 [email protected]
Photo

Mybera Ferizi

Profesor i assocuar

Dermatologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 238-750 ; +381 (0) 38 500 600 4122 [email protected]
Photo

Metush Disha

Profesor i assocuar

Sëmundjet e Gojës-Faklteti i Mjekësisë

Photo

Nehat Baftiu

Profesor i asocuar

Anesteziologji me reanimacion-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Naser Ramadani

Profesor i assocuar

Epidemiologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 503 526 [email protected]
Photo

Resmije Ademi

Profesor i asocuar

Kirurgji orale (Stomatologji)-Faklteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Ramë Miftari

Profesor i asocuar

Radiologji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Serbeze Kabashi-Muçaj

Profesor i Asocuar

Radiologji me Mjekësi Nukleare-Fakulteti i Mjekësisë

+383(0)44 257‐554 [email protected]
Photo

Sefedin Muçaj

Profesor i Asocuar

Epidemilogji - Fakulteti i Mjekësisë

+377(0) 44 [email protected]
Photo

Shaip Krasniqi

Profesor i asocuar

Farmakologji-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 131 207 [email protected]
Photo

Shemsedin Dreshaj

Profesor i assocuar

Sëmundje Infektive-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Valdete Topçiu

Profesor i asocuar

Biokimi dhe Biokimi Klinike -Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]
Photo

Zylfije Hundozi

Profesor i assocuar

Neuropsikiatri-Fakulteti i Mjekësisë

+377(0)44 [email protected]