Photo

Merita Koçinaj-Berisha

Profesor i asocuar

+377(0)44 238 136 [email protected]

Prof.Asoc.Dr Merita (Koçinaj) Berisha
Profesoreshë e asocuar në Katedrën e Mjekësisë sociale me Statistikë Mjekësore, Mjekësisë së punës dhe Mjekësisë Familjare           
Specialiste e Mjekësisë Sociale 
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"


Cv & Publikimet Shqip

Cv & Publikimet Anglisht