Photo

Metush Disha

Profesor i assocuar

Prof. assoc Metush Disha

Profesor i assocuar në Katedrën e Pedodonci-Ortodonci-KMF-Sëmundje e gojës, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës.

Specialist i Sëmundjeve të gojës dhe dhembit

Cv & Publikimet