Photo

Blerim Kamberi

Profesor i rregullt

+377(0)44 137-344 [email protected]

Prof. Dr Blerim Kamberi

Profesor i rregullt në lëndën Sëmundjet e dhëmbit me endodoncion, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina".
Shef i Katedrës Sëmundjet e dhëmbit 
Specialist i Sëmundjeve të  Dhëmbit dhe të Gojës.


Cv & Publikimet