Photo

Hajrije Hundozi-Hysenaj

Profesor i rregullt

+377(0)44 [email protected]

Profesor i rregullt në Katedren e Mjekësisë Fizikale me Rehabilitim,

Fakulteti i Mjekësisë,
Universiteti i Prishtinës
"Hasan Prishtina"

Shefe  e degës së Fizioterapisë, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës

Specialist i Mjekësisë Fizikale dhe Rehabilitim

CV & Publikime - shqip

CV & Publikimet - english