Photo

Hilmi Islami

Profesor i rregullt

+377(0)44 [email protected]

Prof. Dr. Hilmi Islami

Profesor i rregullt në Katedren e Farmakologjisë,

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës.

Specialist nga lëmia e Farmakologjisë klinike dhe Mjekësisë Interne.

Cv & Publikimet