Photo

Myrvete Paçarada

Profesor i rregullt

+377(0)44 111 089 [email protected]

Prof. Dr Myrvete Paçarada
Profesor i rregullt në Katedren e Gjinekologjiisë-obstetrikë,
Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës. Specialist i Gjinekologjiisë dhe Obstetrikës

Cv & Publikimet