Photo

Syheda Latifi - Hoxha

Profesor i rregullt

+37744(0) [email protected]

Profesor i rregullt në Katedren e Gjinekologjiisë-obstetrikë,
Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Prishtinës. Specialist i Gjinekologjiisë dhe Obstetrikës


CV & Publikimet