Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekësisë për afatin e provimeve

Provi i Oftalmologjisë për studentët e Mjekësisë së përgjithshme dhe Stomatologjisë do të mbahet më 22.04.2011 duke filluar në ora 10:00 në klinikën e Syve.

Tërheqja e shortit për caktimin e profesorit do të mbahet të njejtën ditë(22.04.2011) duke filluar në ora 08:00.