Njoftohen studentët dhe personeli akademik i Fakultetit të Mjekësisë, se për shkak të renovimeve në Amfiteatrin e Dekanatit, ligjeratat e planifikuara do të mbahen në ORL-salla B prej dates14/12/2015 deri më date 21/12/2015.