Njoftohen studentët e vitit të tretë,Mjekësi Përgjithshme dhe Stomatologji  se mësimi në Gjuhën Angleze do të mbahet

bllok sistem ditëve të shtune.Mësimi do të mbahet në bazë të këti orari:

1.Stomatologji, prej orës: 08:00-11:25
2.Mjekësi e Përgjithshme,prej orës:11:30-14:15

Ky orarë fillon me datë 16.04.2011