Njoftohen studentët e poste shënuar se duhet të fotografohen edhe njëher dhe këtë mund ta bejnë neser me 06/01/2016 nga ora 10.00


Lista e studentëve të cilët duhet të fotografohen.

1 Meral  Saraqi  
2 Puhizë  Osmanaj  
3 Alban  Hoti  
4 Arber  Llugaliu  
5 Ardit  Berisha  
6 Bujar  Beka  
7 Dionita  Sylejmani  
8 Fjolla  Kelmendi  
9 Jetmir Shkreta  
10 Kaltrina Hasani  
11 Lorik Jahja  
12 Milot Beqiri  
13 Rejhan Sadiku  
14 Vegim  Kuqi  
15 Veton  Mujota  
16 Ylli  Zejnullahu  
17 Armor Gashi  
18 Margarita  Hyseni  
19 Lekë Kryeziu  
20 Adhurim Bresa  
21 Brendon  Qusaj  
22 Arianit Pula  
23 Agnesa Pirku  
24 Erton Hysenaj  
25 Festina  Asllani  
26 Bletë Isufi  
27 Getoar Gashi  
28 Eriona Krasniqi  
29 Shenur Cerimi