Fondi Kosovaro Amerikan per Edukim (KAEF), në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës të UP-së , do të organizojë sesion informimi rreth programit të bursave per studime master ne SHBA. Aktiviteti mbahet më 8 qershor (e mërkure) nga ora 11h në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekes Kombetare.

Pikat e prezantimit
- Informata te rendesishme per aplikim sa me te suksesshem;
- Detajet e aplikacionint, procesi i selektimit te kandidateve;

Afati i aplikimit: 11 korrik 2016


Eja dhe kupto më shumë se si mund të jesh ti një ndër përfituesit e këtyre bursave