Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës ia ndau Shpërblimin mbështetës 2016 kandidates të moshës së re që ka arritur rezultate të rëndësishme në fushën e shkencës, Ass. Dr. Dafina Bytyqit, PhD e cila vije nga Fakulteti i Mjekësisë /Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”.
Për më tepër klikoni në këtë link : http://www.ashak.org/?cid=1,2,575