Ju njoftojmë se afati për aplikim në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës po mbaron. Aplikimi dhe ndjekja e UVP për studentët e UP-së është falas.


Për më shumë informacione shihni  njoftimin e bashkëlidhur, kliko këtu.