"Njoftohen studentet e Fakultet te Mjekesise të studimeve bachelor dhe master se regjistrimi i semestrit ka filluar dhe do te vazhdoj deri te Premten, 29.09.2017. Regjistrimi i semestrit behet me kushtet e njejta te vitit te kaluar, pra te aprovuara nga Senati i UP-se vitin e kaluar. Gjithashtu njoftohen studentet se mesimi ne Fakultetin e Mjekesise do te filloj te Henen me 2 Tetor duke perfshire ligjeratat dhe ushtrimet. Mesimi do te filloj sipas orarit preliminare i cili do te publikohet deri me 29/09/2017. Studentet njoftohen se vijueshmeria ne ushtrime dhe ligjerata do te monitorohet nga 2 Tetori."