Njoftohen kandidatet e programit te Doktorates, te gjitha drejtimet, se ligjeratat e semestrit dimeror do te fillojne nga data 09.10.2018 dhe do te mbahen 3 dite radhazi në Amfiteatrin e Dekanatit (e Marte, Merkure, Enjte) nga ora 15:00 deri ne ora 18:00 per cdo jave.