Më datë 15.02.2021, nga ana e Fakultetit të Mjekësisë, u bë pranim dorëzimi i 12 titujve të librave, me nga 10 kopje, nga ana e autorit,  Drejtorit të Qendrës Emergjente, të Qendrës Klinike Universitare, Dr. Basri Lenjanit.

Fakulteti i Mjekësisë, falënderon autorin, për mendimin, veprën dhe kontributin e dhënë.