Njoftohen absolventët e Fakultetit të Mjekësisë te Drejtimeve Mjekësi e Pergjithshme,Stomatologji dhe Farmaci se paraqitja e provimeve për Afatin e Dhjetorit fillon nga Data 06.12.2017 deri më 13.12.2017


Për më shum informata kliko këtu