Njoftohen kandidatët për Studime të Doktoratës të Fakultetit të Mjekësisë, se provimi pranues do të mbahet në Dekanat me datë 27/12/2017 duke filluar në ora 10:00.

 
 • 26 dhjetor @ 11:42

  Njoftohen kandidatët për Studime të Doktoratës të Fakultetit të Mjekësisë, se provimi pranues do të mbahet në Dekanat me datë 27/12/2017 duke filluar në ora 10:00.
  […]

   
 

Lista preliminare e zgjedhjes së bashkëpunëtorëve të jashtëm

 
 • 01 dhjetor @ 11:13

  Këshilli i Fakultetit të Mjekësisë pas shqyrtimit të raporteve të komisioneve recenzuese të konkursit të shpallur me nr.3/217 të datës 06.11.2017 në web-faqen e UP-së, për plotësimin e vendeve të lira për angazhim të bashkepuntoreve të jashtme per ligjëra[…]

   
 

Njoftim per shtyrjen e afatit të regjistrimit të semestrit dimëror të nivelit Bachalor dhe Master

 
 • 23 nëntor @ 09:07

  Njoftohen të gjithë studentët se afati për regjistrimin e semestrit dimëror për studentët e nivelit baçelor  dhe master ( edhe ata të cilët janë pranuar në vitin akademik 2017/18), për vitin akademik 2017/18 në të gjitha njësitë akademike do të shyhe[…]

   
 

Orari i ligjeratave,ushtrimeve si dhe datat e provimeve për studentët e vitit te parë dhe të dytë të studimeve Master Edukimi ne Kujdesin Shendetesor

 
 • 20 nëntor @ 08:49

  Orari i ligjeratave,ushtrimeve si dhe datat e provimeve për studentët e vitit te parë dhe të dytë të studimeve Master Edukimi ne Kujdesin Shendetesor

   

 
 |<  <  26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35  >  >| 
 

Kalendari e lajmeve

  «qershor»
  MaEnPrShDi
  25262728293031
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293012345