Njoftohen studentët e Fakultetit të Mjekesise të studimeve Themelore të Integruara , Bachalor dhe Master se paraqitja e provimeve per Afatin e Janarit 2019/2020 behet nga data 10.01.2020 deri me daten 17.01.2020 ne ora 15:00.

Orarin e Provimeve mund ta gjeni këtu